Botanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE PécsBotanikuskert PTE Pécs

HÍREK, ESEMÉNYEK

2021. július 08.

Kedves Látogatóink!

 

2021. július 3.-ától hatályos 365/2021. (VI. hó 30.) Kormányrendelet alapján a PTE Botanikus Kert üvegházai védettségi igazolvány nélkül is szabadon látogathatóak. A kötelező maszkhasználat az üvegházak belső tereiben megszűnt.

 

 

 

2021. június 07.

A kert üvegházi gyűjteményei (pálma-, epifiton-, Mediterrán-, valamint kaktusz és pozsgásházak) a 20/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás a Pécsi Tudományegyetem veszélyhelyzeti intézménylátogatási rendje c. rektori és kancellári együttes utasításban foglaltak szerint ismét látogathatók.

Az üvegházakat csak a COVID-19 ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Szeretnénk továbbá felhívni kedves látogatóink és vásárlóink  figyelmét, hogy a növényértékesítés a szokott nyitvatartási időben történik.

Kérjük, mindenki tartsa be a védelmi szabályokat: maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás! 

2021. május 12.

A kert külső gyűjteményei (arborétum, sziklakertek, kerti tó) a 20/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás a Pécsi Tudományegyetem veszélyhelyzeti intézménylátogatási rendje c. rektori- és kancellári együttes utasításban foglaltak szerint ismét látogathatók. 

 

Szeretnénk továbbá felhívni kedves látogatóink és vásárlóink figyelmét, hogy az üvegházak látogatása és a növényértékesítés technikai okok miatt átmenetileg szünetel.

Megértésüket köszönjük.

2020. november 10.
Kedves Látogatók!
 
A PTE Botanikus Kertje a látogatók számára 2020. november 11-től, visszavonásig zárva tart!
Megértésüket ezúton is köszönjük.
 
PTE Kancellária vezetése
2020. október 16.

Kedves Látogatóink!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2020. október 24-én, szombaton(!), 10-16 óráig, hogy őszi pompájában is megtekinthessék kertünket. Barangolásaik során növényvásárlási lehetőséget is biztosítunk.

Oldalak