HÍREK, ESEMÉNYEK

2021. június 07.

A kert üvegházi gyűjteményei (pálma-, epifiton-, Mediterrán-, valamint kaktusz és pozsgásházak) a 20/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás a Pécsi Tudományegyetem veszélyhelyzeti intézménylátogatási rendje c. rektori és kancellári együttes utasításban foglaltak szerint ismét látogathatók.

Az üvegházakat csak a COVID-19 ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Szeretnénk továbbá felhívni kedves látogatóink és vásárlóink  figyelmét, hogy a növényértékesítés a szokott nyitvatartási időben történik.

Kérjük, mindenki tartsa be a védelmi szabályokat: maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás! 

2021. május 12.

A kert külső gyűjteményei (arborétum, sziklakertek, kerti tó) a 20/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás a Pécsi Tudományegyetem veszélyhelyzeti intézménylátogatási rendje c. rektori- és kancellári együttes utasításban foglaltak szerint ismét látogathatók. 

 

Szeretnénk továbbá felhívni kedves látogatóink és vásárlóink figyelmét, hogy az üvegházak látogatása és a növényértékesítés technikai okok miatt átmenetileg szünetel.

Megértésüket köszönjük.

2020. november 10.
Kedves Látogatók!
 
A PTE Botanikus Kertje a látogatók számára 2020. november 11-től, visszavonásig zárva tart!
Megértésüket ezúton is köszönjük.
 
PTE Kancellária vezetése
2020. október 16.

Kedves Látogatóink!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2020. október 24-én, szombaton(!), 10-16 óráig, hogy őszi pompájában is megtekinthessék kertünket. Barangolásaik során növényvásárlási lehetőséget is biztosítunk.

2020. október 12.

A PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1. sz. Általános Iskola 3. c. és 4. b osztályaiból érkeztek hozzánk diákok faültetés céljából. Józsa Tímea, Polgár Luca és Fehér Sarolta tanítók vezetésével  egy emlékfa ültetését végezték el sikeresen.

Oldalak

Levél Csapda