Pécsi Tudományegyetem

Botanikus Kert

 

Megtaláltuk a film készítőjét!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Kutattuk, ki az a Györkő Zsombor, aki ezt a csodálatos YouTube filmet készítette rólunk. Jelentem rátaláltunk, s kérésünkre az alábbi bemutatkozó anyagot küldte magáról. Prezentációja és a kb. 7 perces, rólunk készült összeállítása egy komplett képet ad a fiatalemberről, a kertről, s a kettő szimbiózisáról.

"Pécsi születésű vagyok, jelenleg is Pécsett élek. Hobbim a fotózás, természetfotózás, kirándulás, túrázás, utazás. Minden kirándulásomról szoktam készíteni egy-egy videó-összeállítást, illetve képeslapokat, fotókat.

Ezeket meg lehet tekinteni többek között a YouTube csatornámon, melyet Györkő Zsombor néven megtalálnak, (https://www.youtube.com/channel/UCBcunWhyVbI0M4uiPOtWzOA/videos ) vagy éppen a Facebook profilomnál. Előtérbe helyezem a pécsi értékeket. Azt vallom, hogy az ember a saját szülővárosában a lehető legjobban ismerje ki magát és ha van ideje, fedezze fel a csodákat, szépségeket, látványosságokat. Többek között ide sorolnám a Pécsi Tudományegyetem Botanikus Kertjét is. Ottjártamról csak pozitív dolgokat tudok említeni: egy szép, gondozott, karbantartott kertet láttam rengeteg látnivalóval. Ami különösen tetszett, hogy minden látnivaló, növény ki van táblázva, így könnyebb a tájékozódás is. Azonban a legjobban a Kaktuszház tetszett!

Amennyiben megnyerő volt ez a pár sor szerény személyemtől, követni lehet a Facebookon valamint a YouTube csatornámon is." 

A Botanikus Kertről készült, itt is megtekinthető filmje alapján Zsombor méltó arra, hogy a világhálón kövessünk útjait, hátha kedvet kapunk egy-egy általa bemutatott terület élőben történő megtekintésére is.

 

Helschtáb Klára

YouTube film: Györkő Zsombor

Youtube: