HÍREK, ESEMÉNYEK

2020. november 10.
Kedves Látogatók!
 
A PTE Botanikus Kertje a látogatók számára 2020. november 11-től, visszavonásig zárva tart!
Megértésüket ezúton is köszönjük.
 
PTE Kancellária vezetése
2020. október 16.

Kedves Látogatóink!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2020. október 24-én, szombaton(!), 10-16 óráig, hogy őszi pompájában is megtekinthessék kertünket. Barangolásaik során növényvásárlási lehetőséget is biztosítunk.

2020. október 12.

A PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1. sz. Általános Iskola 3. c. és 4. b osztályaiból érkeztek hozzánk diákok faültetés céljából. Józsa Tímea, Polgár Luca és Fehér Sarolta tanítók vezetésével  egy emlékfa ültetését végezték el sikeresen.

2020. augusztus 12.

Idősek otthonából még sosem látogatott el hozzánk senki. Azonban a Pécs Megyei Jogú Város Idősek Szociális Intézmény vezetőjének és munkatársainak jóvoltából ma, egyszerre két kisbusszal is érkeztek hozzánk.

2020. július 03.

Visszaálltunk a régi nyitvatartási rendünkre és növényértékesítési időpontjainkra. Most már mindenki egy kedvezőbb idősávban jöhet hozzánk. Annak érdekében, hogy legyen idejük mindent körbejárni kérjük, tartsák szem előtt a pénztárak zárási idejét (ld. jobb oldali "Nyitvatartás..." menüoszlopban). Illetve a "Tovább" feliratra kattintva több információ és képi anyag mutatja be újabb vonzerőnket

Oldalak

Levél Csapda